THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

.

NBT04 BELLA DRESS (NURSING & WUDHUK FRIENDLY)

DRESS MUSLIMAH ANGGUN, SESUAI UNTUK MENYUSUKAN BAYI & MUDAH BERWUDHUK 

available size sehingga XXXL !!!

Normal Price : RM109 SAHAJA!!
Member Price : RM105 (T&C APPLY)



Material : High Quality Como Crepe 

Description: Front Zip for Breast Feeding , Both sleeve end with zip (wudhuk friendly), Side Pocket


Carta Ukuran


Normal Price : RM109
Member Price : R105



Postage 
RM7 Semenanjung Malaysia
RM11 for Sabah Sarawak

TO ORDER :  purchase here














 jubah 2017 , juban online cantik khas untuk pencinta baju jubah. Kami di Norzi Beautilicious house menyediakan pelbagai rekaan jubah yang sopan , muslimah dan terkini dengan menawarkan harga yang berpatutan . Sangat cantuk digayakan untuk kemana sahaja samada majlis rasmi, majlis santai, kuliah , kelas , dan lin lain , design yang anggun dan unik khas dibawakan kepada semua pelanggan Norzi beautilicious House. baju ini juga adalah nursing firndly atau mesra menyusu dan sesuai untuk ibu mengandung trimester pertama dan kedua. sekiranya berminat jubah online yang cantik dan terletak dipakai ini, anda boleh membuat pembelian di shopping cart website kami di www.norzibeautilici

NBT03 BAJU KURUNG MELURE

BAJU KURUNG BERCORAK BUNGA
KLASIK & ANGGUN !!!

Kurung Melure

Material: Indian Cotton
Bercorak Floral Klasik, Cantik & Menawan
Sejuk, ringan dan selesa dipakai
Dinasihatkan: Basuhan tangan sahaja




NORMAL PRICE: RM109 / MEMBER PRICE RM105

postage RM7 semenanjung / RM11 sabah&sarawak

To purchase, please purchase at http://www.norzibeautilicioushouse.com.my/

or whatsapp 019 3177872


KM05 - S, M, L, XL


KM06 - M, L, XL, XXL


KM07 - S, XL


KM08 - L


KM09 - S, M, L


KM10 - S, M, L, XL


Kepada semua peminat kurung cotton , boleh dapatkannya segera. warna yang cantik dan baju kurung hingga plus size Kurung Aisyaa
Heaven & old school. Material cotton menjadi pilihan ramai peminat2 yang tersediri.
Yer la, Mak Jemah tahu. Feedback sangat2 positif selama jual kurung cotton ni.
Tahan lama & tahan lasak. 2 - 3 tahun boleh pakai lagi. Kecuali bila saiz bertukar. Yang tu Mak Jemah tak boleh nak tolong. hihiii
Sejuk dan selesa bila dipakai. Kain cotton terkenal dengan selesa dipakai.
Cutting besar. Eheemmm. majoriti peminat Mak Jemah padan pakai baju ni. Jgn mareeee..
Mudah jaga. Material cotton memang mudah nak jaga.
Cuma satu kekurangan Kain Cotton ni mudah kedut. Tapi kain cotton cantik dipakai bila ada kedut2 sikit. Old School gituu. Sebab tu ramai suka dan bagi feedback positif.
Material Mak Jemah jual ni bukan yan g keras letungg tu yer. Yang lembut dan selesa sangat2. English cotton.
Kain cotton memang mengecut yer dan material Mak jemah ni kadar kecutan sangat minima pada basuhan pertama. Selalunya basuhan seterusnya dah ok. takde kecut2 dah.

NTS01 BAJU KURUNG AISYAA

ANGGUN BERGAYA BERBAJU KURUNG 
SEHINGGA SIZE 3XL !!!


















Kurung Aisyaa 

Material : English Cotton

Tahan lama, sedang diuruskan, mudah dibasuh, SELESA!!!!

Highly recommended FOR NORMAL SIZE / PLUS SIZE


Normal Size & Plus Size
baju kurung cotton murah cantik online english cotton baju kurung




Normal Price : RM129  

SALE PRICE: RM100 

postage RM7 semenanjung / RM11 sabah&sarawak

To purchase, please purchase at http://www.norzibeautilicioushouse.com.my/

or whatsapp 019 3177872

baju kurung cotton murah cantik online english cotton baju kurung

baju kurung cotton murah cantik online english cotton baju kurung
BAJU KURUNG AISYAA  KC01



baju kurung cotton murah cantik online english cotton baju kurung

baju kurung cotton murah cantik online english cotton baju kurung
BAJU KURUNG AISYAA  KC02

baju kurung cotton murah cantik online english cotton baju kurung

baju kurung cotton murah cantik online english cotton baju kurung
BAJU KURUNG AISYAA  KC03

baju kurung cotton murah cantik online english cotton baju kurung

baju kurung cotton murah cantik online english cotton baju kurung
BAJU KURUNG AISYAA  KC04

baju kurung cotton murah cantik online english cotton baju kurung

baju kurung cotton murah cantik online english cotton baju kurung
BAJU KURUNG AISYAA  KC05


baju kurung cotton murah cantik online english cotton baju kurung


baju kurung cotton murah cantik online english cotton baju kurung
BAJU KURUNG AISYAA  KC06

baju kurung cotton murah cantik online english cotton baju kurung


baju kurung cotton murah cantik online english cotton baju kurung
BAJU KURUNG AISYAA  KC07


baju kurung cotton murah cantik online english cotton baju kurung

baju kurung cotton murah cantik online english cotton baju kurung
BAJU KURUNG AISYAA  KC08





Kepada semua peminat kurung cotton , boleh dapatkannya segera. warna yang cantik dan baju kurung hingga plus size Kurung Aisyaa
Heaven & old school. Material cotton menjadi pilihan ramai peminat2 yang tersediri.
Yer la, Mak Jemah tahu. Feedback sangat2 positif selama jual kurung cotton ni.
Tahan lama & tahan lasak. 2 - 3 tahun boleh pakai lagi. Kecuali bila saiz bertukar. Yang tu Mak Jemah tak boleh nak tolong. hihiii
Sejuk dan selesa bila dipakai. Kain cotton terkenal dengan selesa dipakai.
Cutting besar. Eheemmm. majoriti peminat Mak Jemah padan pakai baju ni. Jgn mareeee..
Mudah jaga. Material cotton memang mudah nak jaga.
Cuma satu kekurangan Kain Cotton ni mudah kedut. Tapi kain cotton cantik dipakai bila ada kedut2 sikit. Old School gituu. Sebab tu ramai suka dan bagi feedback positif.
Material Mak Jemah jual ni bukan yan g keras letungg tu yer. Yang lembut dan selesa sangat2. English cotton.
Kain cotton memang mengecut yer dan material Mak jemah ni kadar kecutan sangat minima pada basuhan pertama. Selalunya basuhan seterusnya dah ok. takde kecut2 dah.

NBH0547 LAFIFAH JUBAH (WUDHUK & NURSING FRIENDLY)

ANGGUN BERGAYA DENGAN JUBAH TERBARU 2017!!!

Normal Price : RM99 SAHAJA!!
Member Price : RM94 (T&C APPLY)

Army Green


Dark Maroon

Plum


Black



Navy



Purple

Material : Crepe ( Thick Polyblend , Not transparent )

Description: Front Zip for Breast Feeding , Both sleeve end with zip (wudhuk friendly)

Measurement: 
Size S: Length: 139cm Bust: 88cm Waist: 82cm Shoulder: 36cm Sleeve: 61cm 
Size M: Length: 140cm Bust: 93cm Waist: 87cm Shoulder: 37.5cm Sleeve: 61.5cm 
Size L: Length: 141cm Bust: 98cm Waist: 92cm Shoulder: 39cm Sleeve: 62cm 
Size XL: Length: 142cm Bust: 102cm Waist: 96cm Shoulder: 40.5cm Sleeve: 62.5cm 
Size XXL: Length: 143cm Bust: 108cm Waist: 102cm Shoulder: 42cm Sleeve: 63cm

Normal Price : RM99
Member Price : RM94


Postage 
RM7 Semenanjung Malaysia
RM11 for Sabah Sarawak

TO ORDER :  purchase here















 jubah 2017 , juban online cantik khas untuk pencinta baju jubah. Kami di Norzi Beautilicious house menyediakan pelbagai rekaan jubah yang sopan , muslimah dan terkini dengan menawarkan harga yang berpatutan . Sangat cantuk digayakan untuk kemana sahaja samada majlis rasmi, majlis santai, kuliah , kelas , dan lin lain , design yang anggun dan unik khas dibawakan kepada semua pelanggan Norzi beautilicious House. baju ini juga adalah nursing firndly atau mesra menyusu dan sesuai untuk ibu mengandung trimester pertama dan kedua. sekiranya berminat jubah online yang cantik dan terletak dipakai ini, anda boleh membuat pembelian di shopping cart website kami di www.norzibeautilici

SHARE IT