THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

.

SET TAMBAH SELERA MAKAN SI MANJA

Tiada selera makan.. badan kurus ... tak bermaya.. setiap kali makan diluahkan.. adakah ini yang terjadi dengan anak anda? . Pemakanan yang seimbang dan berkhasiat adalah perkara penting untuk memastikan anak-anak membesar dengan baik.Macamana caranya nak tambahkan selera makan anak anak agar semua khasiat keperluan badan di perolehi?


macamana nak bagi anak selera makan

Gambar hiasan : Anak tidak ada selera makan

Sebab itulah bila anak-anak yang sedang membesar mengalami masalah tidak ada selera makan, ibu ayah akan menjadi orang pertama yang susah hati melihat perkembangan anak ini. Macam macam cara digunakan untuk memberikan anak selera makan.  Sangat penting untuk ibu bapa memilih makanan yang sesuai untuk tumbesaran mereka. 


Source pic Gambar hiasan : Anak kepenatan


Ada juga berlaku anak-anak keletihan sehingga mengurangkan  selera makan. Ini adalah masalah  biasa yang dihadapi ibu bapa. Ibu bapa prihatin akan segera mencari jalan penyelesaian agar anak kembali berselera , bertenaga dan seterusnya ceria dalam kehidupan sehari hari. Wajar seorang ibu risaukan perkara ini kerana keadaan berpanjangan boleh meninggalkan kesan jangka panjang jikakalau dibiarkan berlarutan. 



Si manja tidak gemarkan sayuran dan buah-buahan?
Si manja sering mengelak sarapan pagi?
Masih tercari-cari nutrisi lengkap untuk si manja?
Berikan yang terbaik untuk si manja anda!

Shaklee Meal Shakes dan Vitalea for Children adalah pilihan yang tepat

cara nak naikkan selera anak meal shakes shaklee naikkan tambah berat badan anak


Gabungan terbaik meal shakes dengan Vita Lea for Children untuk kesihatan si manja anda



   Membekalkan tenaga untuk memulakan hari si manja anda Sumber protein yang kaya dengan 9 amino asid penting Menyokong perkembangan tumbesaran yang sihat Sumber makanan kalsium dan serat pemakanan Membantu mengekalkan kesihatan tubuh dan siste pencernaan  Membekalkan 19 vitamin dan mineral penting, termasuk vitamin A, Bs, C, D,E, iron , zinc dan iodine Untuk tubuh kekal sihat dan kuat     Shaklee Meal Shakes minuman enak yang kaya dengan nutrisi dan mudah dibancuh pastinya menjadi minuman kegemaran seisi keluarga. Amat berkhasiat untuk tumbesaran yang sihat dan kuat! Sarapan segera berkhasiat Enak, murah dan segera di hidang Minuman segera untuk para atlet Snek pilihan pada bila bila masa  Tips Tingkatkan Selera Makan Anak - wayne harraz www.wayneharraz.com/.../tips-tingkatkan-selera-makan-anak.html Translate this page Aug 14, 2015 - Kucai berkhasiat, tambah selera makan anak. Sape kat ... Mandikan anak macam biasa, pastu baru mandikan ank dengan air yg. direndam ... Love It A Lot: Petua untuk tambah selera anak sixoneonenine.blogspot.com/.../petua-untuk-tambah-selera-anak.ht... Translate this page Oct 19, 2012 - memang Hazeeq kurang selera makan. ... taip je petua tambah selera makan anak. .... sempat la nak ade me time..macam sekarang ni. Petua Tambah Selera Makan Anak dengan Kucai | Joy & Honey joynhoney.blogspot.com/.../petua-tambah-selera-makan-anak-deng... Translate this page Apr 20, 2015 - Petua Tambah Selera Makan Anak dengan Kucai ... Wahh..bagus ni, aku memang dah lama nk tambah selera makan Apip ni..susah betul nak makan kalau ... Cara penggunaannya adalah menumbuk daun kucai sehingga ... MummySayf : PETUA TAMBAH SELERA MAKAN ANAK ANDA mummysayf.blogspot.com/.../petua-tambah-selera-makan-anak-de... Translate this page Mealshakes tambah selera makan, petua tambah selera makan anak, testimoni mealshakes, testimoni ... So, senanglah kalau nak mencari di pasar nanti =) ... Cara yang dibuat oleh mommies tersebut Fuzza kongsikan seperti dibawah ni::. Anak Taknak Makan.. - airah.....Dari Hati Ayu Um

Kebaikan Meal shakes
  • Setiap hidangan Meal Shakes dicampur dengan susu rendah lemak mengandungi 240 kalori tenaga.
  • Membekalkan tenaga supaya anak-anak kita memulakan hari dengan lebih bertenaga. 
  • Vitamin B yang ada di dalam Meal Shakes turut membantu penghasilan tenaga, fokus dan daya tumpuan anak-anak
  • Hasilnya anak-anak lebih fokus dalam setiap apa yang mereka lakukan seharian
  • Sumber protein yang kaya dengan 9 amino asid penting
  • Menyokong perkembangan tumbesaran yang sihat
  • Sumber makanan kalsium dan serat pemakanan
  • Membantu mengekalkan kesihatan tubuh dan sistem pencernaan
  • Membekalkan 19 vitamin dan mineral penting, termasuk vitamin A, Bs, C, D,E, iron , zinc dan iodine untuk tubuh kekal sihat dan kuat



kandungan meal shakes
Fakta Kandungan meal shakes


Shaklee Meal Shakes adalah minuman enak yang kaya dengan nutrisi dan mudah dibancuh, pastinya menjadi minuman kegemaran si manja anda dan juga seisi keluarga. Amat berkhasiat untuk tumbesaran yang sihat dan kuat!

  • Sarapan segera berkhasiat
  • Enak, murah dan segera di hidang
  • Minuman segera untuk para atlet
  • Snek pilihan pada bila bila masa

macamana nak naikkan selera makan anak
Vitalea for Children

Kebaikan VitaLea For Children
Dipenuhi dengan khasiat kebaikan, Vita-Lea for Children Chewable Shaklee disediakan dalam bentuk mudah untuk kanak-kanak menikmatinya. Ia dilengkapi dengan 19 nutrienpenting serta menyediakan 100% nilai harian vitamin C. Kini diperkaya dengan vitamin D-600IU bagi setiap hidangan, dengan 150% nilai harian.

Turut diperkaya dengan kalsium dan magnesium bagi memberi sokongan menguatkan tulang serta badan yang sihat. Ditambah dengan khasiat buah oren, anggur dan campuran perisa beri, Vita-Lea bagi kanak-kanak pasti menyeronokkan. Hanya dua tablet sehari dan mereka bermain sepuasnya.

Fakta ringkas Vita-Lea for Children Chewable Shaklee

  • Mengandungi 19 nutrien penting untuk perkembangan sihat kanak-kanak
  • Menyediakan 150% nilai harian vitamin D untuk kesihatan tulang dan gigi
  • Memberi 100% nilai harian vitamin C
  • Vitamin B yang menyokong fungsi sebenar proses badan manusia
  • Berasaskan phytonutrien semulajadi
  • Manisan semulajadi dengan Xylitol, tidak menggalakkan kaviti
  • Kaya dengan sumber nutrien antioksidan
  • Diperkaya dengan buah oren, anggur dan campuran perisa beri


Tahukah Anda?
  • Dari kelahiran hingga umur 3 tahun, perkembangan otak amat peka terhadap pemakanan bayi dan 75% daripada kapasiti otaknya berlaku dalam tempoh yang genting ini.
  • Selepas umur dua tahun, pengambilan makanan berlemak seharusnya diambil dalam kuantiti sederhana rendah untuk mengelakkan penyakit jantung, kegemukan dan masalah kesihatan yang lain.
  • Pada umur lima tahun, 90% daripada perkembangan otak kanak-kanak telah lengkap.
  • Antara umur 11 dan 16 tahun, satu peningkatan yang besar dalam tumbesaran biasanya berlaku dengan peningkatan berat badan dan pertumbuhan otot yang ketara.

Testimoni

testimoni meal shakes

testimoni anak anak berselera



Alhamdulillah dapat sharekan testimoni untuk meal shakes . Khas untuk ibu bapa , kini boleh dapatkan set tambah selera makan anak anda, dan lihat keceriaan dan kegembiraannya .


anak selera makan
Tentu gembira hati si ibu bila melihat anak berselera untuk makan

Cadangan hidangan 
Macamana nak hidangkan meal shakes ni? Di sini di sediakan cadangan hidangan untuk menyediakan meal shakes berkrim, rendah lemak dan kaya nutrisi, campurkan 1/4 cawan Meal Shakes (34g) dengan 1 cawan penuh susu rendah lemak (237ml). Untuk hidangan yang lebih pekat, campurkan 1/4 cawan Meal Shakes (34g) dengan 1 cawan penuh susu (237ml) dan beberapa ketul ais di dalam pengisar dan snel sedia diminum.

Untuk mempelbagaikan cara hidangan Meal Shakes, anda boleh campurkan dengan susu atau yogurt yang dicampurkan dengan buah dengan mengisarnya.

Cara sediakan meal shakes
Cara penyediaan meal shakes


Resipi Bancuhan Meal Shakes Sedap 
30 oz air masak (hampir 1 liter) 
5-6 scoop Meal Shakes (Guna scoop Cinch) 
Kemudian blend menggunakan blender. Lepas blend, tambah beberapa ice cube. 
Rasa macam aiskrim. Kalau nak sedap lagi, banyak² letak ice... 

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan.   Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.  Ia diperbuat daripada bahan semulajadi - buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu).  Meal Shakes sesuai untuk semua golongan termasuk bayi, pelajar, kanak-kanak membesar, ibu mengandung, para atlet, pengamal sayuran (vegetarian), orang sakit, orang yang sibuk bekerja atau orang yang selalu mengambil makanan segera.
Antara resepi lain yang boleh anda gunakan untuk mempelbagaikan rasa setiap hari.


Bagaimana untuk dapatkan Set Tambah Selera Makan si Manja?

  Shaklee Meal Shakes minuman enak yang kaya dengan nutrisi dan mudah dibancuh pastinya menjadi minuman kegemaran seisi keluarga. Amat berkhasiat untuk tumbesaran yang sihat dan kuat! Sarapan segera berkhasiat Enak, murah dan segera di hidang Minuman segera untuk para atlet Snek pilihan pada bila bila masa  Tips Tingkatkan Selera Makan Anak - wayne harraz www.wayneharraz.com/.../tips-tingkatkan-selera-makan-anak.html Translate this page Aug 14, 2015 - Kucai berkhasiat, tambah selera makan anak. Sape kat ... Mandikan anak macam biasa, pastu baru mandikan ank dengan air yg. direndam ... Love It A Lot: Petua untuk tambah selera anak sixoneonenine.blogspot.com/.../petua-untuk-tambah-selera-anak.ht... Translate this page Oct 19, 2012 - memang Hazeeq kurang selera makan. ... taip je petua tambah selera makan anak. .... sempat la nak ade me time..macam sekarang ni. Petua Tambah Selera Makan Anak dengan Kucai | Joy & Honey joynhoney.blogspot.com/.../petua-tambah-selera-makan-anak-deng... Translate this page Apr 20, 2015 - Petua Tambah Selera Makan Anak dengan Kucai ... Wahh..bagus ni, aku memang dah lama nk tambah selera makan Apip ni..susah betul nak makan kalau ... Cara penggunaannya adalah menumbuk daun kucai sehingga ... MummySayf : PETUA TAMBAH SELERA MAKAN ANAK ANDA mummysayf.blogspot.com/.../petua-tambah-selera-makan-anak-de... Translate this page Mealshakes tambah selera makan, petua tambah selera makan anak, testimoni mealshakes, testimoni ... So, senanglah kalau nak mencari di pasar nanti =) ... Cara yang dibuat oleh mommies tersebut Fuzza kongsikan seperti dibawah ni::. Anak Taknak Makan.. - airah.....Dari Ha
Dapatkan Meal shakes anda hari ini


Ada dua kaedah untuk anda dapatkannya

Kaedah 1
Menjadi ahli Shaklee. 
Anda boleh menikmati harga ahli shaklee tanpa batasan. Anda juga boleh membuat pembelian pada bila bila masa dengan harga ahli. Kos untuk menjadi ahli adalah RM69 pendaftaran dan juga RM10.60 (semenanjung) untuk pengeposan kit keahlian anda .

Kaedah 2
Membuat belian biasa. 
Tanpa menjadi ahli, anda juga boleh membeli produk ini dengan whatsapp Norzi di talian 019 3177872. Norzi akan bantu anda untuk membuat pembelian.


Sebarang pertanyaan / pendaftaran ahli / pembelian , sila hubungi :



Norzi (ID 1175673)
FB: Norzi 
No Tel: 019 3177872
Email: norzibeautilicioushouse@gmail.com


Atau anda boleh simpan business kad di bawah:


macamana nak jadi ahali shaklee puchong meal shakes naikkan selera makan anak  inya menjadi minuman kegemaran seisi keluarga. Amat berkhasiat untuk tumbesaran yang sihat dan kuat! Sarapan segera berkhasiat Enak, murah dan segera di hidang Minuman segera untuk para atlet Snek pilihan pada bila bila masa

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Note : COD sekitar Putra Perdana , Puchong dan sekitarnya






 Cara Jadi Ahli Shaklee dan Daftar Ahli Shaklee Percuma superibu.com/.../daftar-ahli-shaklee-cara-jadi-ahli-shaklee-percuma... Translate this page Jan 9, 2015 - Cara jadi ahli Shaklee dengan hanya RM65 seumur hidup. Nak Daftar Ahli Shaklee Percuma pun kami ada caranya. Borang Keahlian Shaklee ... Cara Daftar Ahli Shaklee 2016 : Jadi Ahli Pengguna Shaklee superibu.com/.../cara-daftar-ahli-shaklee-2016-jadi-ahli-pengguna-... Translate this page Jun 15, 2016 - Buat pengguna Shaklee yang nak Daftar Jadi Ahli Shaklee atau pelawat yang kali pertama ingin mencuba Produk Shaklee dan ingin beli. Nak Jadi Ahli Shaklee | Macam Mana Nak Join Dan Apa Kelebihan ... hargasetbersalin.blogspot.com › ... › pendaftaran shli shaklee Translate this page Nak Jadi Ahli Shaklee Macam Mana? Apa kelebihan Jadi Ahli Shaklee Dan Bagaimana Caranya? Faedah Menjadi Ahli Shaklee - VitaminSemulajadi vitaminsemulajadi.com/faedah-menjadi-ahli-shaklee/ Translate this page Sejak kebelakangan ini, ramai yang bertanya saya tentang kelebihan menjadi ahli Shaklee. Maklumlah saya tak pernah berkongsi malah rasanya tak pernah ...


Set Naik Selera Makan Shaklee | Tips Tambah Berat Badan Cara ...
hargasetbersalin.blogspot.com › ... › Tambah berat badan Dapatkan Bentuk Idaman Cara Sihat.
Tambah Berat Badan Dengan Shaklee | Tambah Selera Makan Dan ...hargasetbersalin.blogspot.com › ... › Tambah berat badan
Set Produk Tambah Selera Makan | Dapatkan Bentuk Tubuh Idaman Dengan Rangsang Selera Anda. Bagaimana Caranya?
Tambah Selera Makan Anak Dengan MealShake Shaklee | Tips ...
vitamin.ibucergas.com/tambah-selera-makan-anak-dengan-mealsha...
Memang buntu kadang kadang kalau selera anak sering berubah-ubah. Kejap nak makan, kejap tak nak. Kejap nak sayur, kejap tak nak. Alah, kita masa ...Set Shaklee untuk gemuk dan tips naikkan berat badan - Cantik ...
petuakulit.com › Shaklee Products › B Complex set shaklee untuk gemuk 1. Dan satu lagi disebabkan kurang selera makan. Entah apa la yang difikirkan sampai tak berselera nak makan tu.
Tambah Berat Badan Dengan Shaklee – Testimoni | Celoteh Ummi
celotehummi.com/tambah-berat-badan-dengan-shaklee-testimoni/
Bagi mereka yang TERLALU KURUS, anda boleh cuba supplement Shaklee ini… Supplement Shaklee bukannya membantu menambahkan selera makan ...
Aku makan Shaklee nak kurus, tapi kalau dah sebabkan selera makan ...
duniakecantikankesihatan.blogspot.com/.../aku-makan-shaklee-nak...Assalamualaikum w.b.t. Ramai yang takut nak makan supplement ni... mesti soalan pertama yang kastemer akan tanya.. "eh tak gemuk ke aku ...

No comments:

Post a Comment

SHARE IT