.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

TUPPERWARE BRANDS MALAYSIA ONLINE STORE

Seed Keywords tupperware brands murah
Join Our Whatsup update and promotion via Telegram LINK  https://t.me/joinchat/A-M7nA2uIcennR5bWLkqKw

PROMOSI OCTOBER 2017 TUPPERWARE BRANDS

Harga yang berwarna pink adalah HARGA AHLI , sekiranya berminat menjadi ahli, penyertaan keahlian dengan join Norzi dibuka , nikmati harga keahlian . Utk penyertaan keahlian,pembelian online, Terus wassap 019 3177872.


Eco bottle 2L size besar .Memenuhi keperluan meminum air 2L sehari
Perlu miliki sebagai keperluan anda.




Set bekas  bawang tupperware. Hijau cantik khas koleksi oktober 2017




Lagi koleksi hijau tupperware yang menawan . Sangat murah , jom jadi ahli.



Cantik sangat bekas tupperware sesuai untuk dibawa ke sekolah pejabat sebagai bekalan 
Dapatkan sekarng . 


Set tupperware purple dan pink keluaran oktober 2017


4 pcs bekas yang menawan


Botol susu tupperware! cantik dan berkualiti



Set bekalan lengkap. dapatkan sekarng




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





Kepada semua peminat produk Tupperware Brands, anda boleh mendapatkannya dari kami di Norzi Beautilicious House.  Untuk Pembelian Tupperware  atau keahlian , sila hubungi kami di mana mana talian berikut

Whatsapp : 013.354.7414
email tupperwaremalaysia2017@gmail.com
Insta @tupperwarebrandsonlinemalaysia
Join Group Telegram:

ware
Keyword Ideas tupperware malaysia raya 2016 Keyword Ideas promo lazada tupperware Keyword Ideas tupperware ogos 2016 malaysia Keyword Ideas harga tupperware kecil Keyword Ideas harga dispenser tupperware Keyword Ideas jual tupperware mandochef Keyword Ideas jual tupperware paling murah Keyword Ideas harga jual activity tupperware Keyword Ideas tupperware katalog ogos 2016 Keyword Ideas shaker tupperware harga Keyword Ideas harga koleksi tupperware Keyword Ideas harga tupperware sepaket Keyword Ideas tupperware malaysia sale Keyword Ideas harga misting tupperware
Mengapa menjadi ahli tupperware. Apa kelebihannya?
Ada yang tanya, kenapa perlunya  nak jadi ahli?  Terdapat beberapa situasi ,  salah satunya, kerana ingin mendapatkan diskaun ahli untuk diri sendiri , best tau beli barang tupperware yang memang berkualiti tinggi dan yang kedua,  dalam masa yang salam dapat membuat keuntungan kecil kalau betul betul rajin dan ada kemahuan . Perniagaan tupperware ni bukan boleh paksa paksa , tapi kalau ada keinginan dan kesungguhan , ada jalan ruang dan peluang untuk terus maju menuju ke puncak kejayaan tak kiralah samada ianya secara online atau secara offline. Selain itu, nak dapat income tambahan melalui komisen jualan pun boleh... Jika anda berkata YA untuk salah satu atau kedua-dua situasi ini, anda kini boleh membuat keputusan seterusnya untuk memilih samada membeli dengan mendaftar ahli atau sebaliknya.


Ada banyak kelebihan menjadi ahli Tupperware Brands Malaysia yang suka Norzi kongsikan seperti berikut:

1. Setiap ahli diberikan diskaun sehingga 25% untuk sebarang pembelian untuk semua harga retail. Jadi jika harga retail sesuatu produk itu ialah RM100, anda cuma perlu membayar RM75 sahaja. Untuk pengetahuan anda, sales akan dikira mengikut retail price yang amat menguntungkan lebih lebih lagi bagi yang betul betul target focus dan berusaha membuat sale. 

2. Membership adalah untuk setahun sahaja sekali daftar. Namun begitu, anda cuma perlu mengumpul jualan pada harga retail sebanyak lebih kurang RM500* sahaja dalam tempoh setahun. 

3. Setelah mendaftar sebagai ahli Tupperware, anda akan menerima pelbagai hadiah percuma dari Tupperware. Hadiah-hadiah kebiasaannya datang dalam bentuk bekas-bekas Tupperware yang berharga dalam lingkungan RM50 setiap satu.

4. Merujuk item  nombor 3, pendaftaran ahli cumalah RM78 sahaja untuk mendapatkan Tupperware Brand Starter Kit. Dengan RM78 ini, anda akan mendapat hadiah-hadiah mengikut promosi yang diiklankan untuk bulan tersebut. Anda seolah olah mendapat semula nilai wang anda kerana anda akan dihadiahkan dengan tupperware dalam starter kit.
5. Sekiranya pada tahun tertentu sales anda tak mencapai jumlah minimum untuk layak mendapat membership percuma tahun seterusnya. Anda sebenarnya tak rugi apa-apa pun. Jika tiba-tiba mahu menjadi ahli kembali, bolehlah mendaftar kembali pada nilai seperti info di nombor 4. Note: bayaran ini mungkin akan berubah mengikut keadaan semasa.

6. Seperti juga pakaian yang dipakai sehari-hari, kita akan sentiasa keluar membeli lagi. Hantar lagi baju baru kat tailor. Nak warna ini, nak gaya itu. Begitu juga dengan bekas-bekas Tupperware ini. Selain kegunaan sendiri, anda boleh menjadikannya sebagai hadiah kepada rakan-rakan, kitchen ware, kegunaan peti air,hadiah sempena perkahwinan, ulangtahun kelahiran, hadiah bekas makanan bayi untuk anak-anak mereka dan sebagainya.

7. Bentuk dan warna produk Tupperware Brands semakin hari semakin menawan dengan kualiti yang ditawarkan, sangatlah menarik dan akan sentiasa mendapat tempat di hati peminat dan pengguna di seluruh Malaysia. Percayalah, permintaan akan sentiasa ada :) setiap produk Tupperware Brands ini akan memudahkan dari segi pengurusan makanan di dapur anda. 

Sekiranya anda memerlukan  maklumat lanjut berkaitan penyertaan ahli di bawa Norzi dan rakan -rakan , mummy , mama Norzi yang telah berjaya dengan   details yang lebih tepat, terus menghubungi  Norzi di talian Whatsapp: 013.354.7414


Your stylish eco bottle


Pernah tak dengan , Kenapalah orang lain beli Tupperware harga murah aje. Awak beli rasa mahal . Ada caranya ... kami ada tips nya tau. Kalau berminat , jom join keahliah dengan Norzi dan anda boleh dapatkan lebih banyak potongan dan kelebihan ahli

==============================================
 BONUS PENDAFTARAN KEAHLIAN TUPPERWARE 
==============================================
❥Dapat Harga yang lebih murah dan potongan lebih 50%
❥Dapat Free Gift

================================
FAEDAH KEAHLIAN TUPPERWARE 
================================
1. Mendapat Freegift tupperware exclusive sebagai ahli yg mendaftar bersama Norzi Tupperware
2. Mendapat e-katalog , semua di hujung jari anda
3. Mendapat KAD DISKAUN 25% untuk semua barangan Tupperware Brands
4. Mendapat KOMISEN (sebahagian duit anda dikembalikan semula kepada anda) terus ke akaun    bank anda oleh HQ sekiranya anda buat pembelian rm500 pada bulan tersebut.
5. Mendapat REBATE untuk pembelian barang-barang nutrimetics
6. Mendapat VOUCHER penjimatan
8. Mendapat SMS ALERT/email utk promosi khas yg tiada dlm katalog (utk ahli yg berdaftar shj)
9. Sample produk-produk baru.
10.Peluang untuk join event/program Tupperware di seluruh Malaysia diadakan setiap tahun seperti ;
❥Party Tupperware,
❥Peluang melancong bersama Star Trip (semuanya sponsor by tupperware)
❥Peluang mendapatkan kereta di bawah car challenge
❥Director Recognition Rally (ada jualan murah semasa event ni),
❥Tupperware Carnival (adajualan murah juga semasa event ni) & ❥Tupperware Jubilee (ada jualan murah, free gift for attendees & cabutan bertuah bernilai sehingga RM150k)
Set Tupperware Brands untuk kemudahan di peti sejuk anda
Tupperware brands Keyword Ideas tupperware malaysia  Keyword Ideas tupperware malaysia catalogue 2016 Keyword Ideas tupperware malaysia catalogue Keyword Ideas tupperware malaysia 2016 Keyword Ideas tupperware catalogue malaysia Keyword Ideas tupperware murah malaysia Keyword Ideas tupperware lunch box Keyword Ideas tupperware boxes Keyword Ideas tupperware bottles Keyword Ideas tupperware organizer Keyword Ideas tupperware bowls Keyword Ideas tupperware tumblers Keyword Ideas tupperware set Keyword Ideas tupperware toysKeyword Ideas tupperware products Keyword Ideas katalog tupperware malaysia Keyword Ideas tupperware catalogue malaysia 2016
Macamana saya jadi ahli?
Norzi bermula dengan membuat belian dengan kawan. Banyak pesanan di buat dengan kawan. Beli mesti untuk anak anak sebab macam macam bekal keluaran Tupperware Brands selain daripada eco bottle. Bila tengok member lama Norzi dah semakin serius dan success dalam perniagaan ini, Norzi berminat untuk sertai keahlian keranabenefit keahliannya banyak dan Norzi berhasrat memberi ruang dan peluang untuk pergi jauh selain senang nak membuat belian kerana telah pun menjadi ahli.

Kira serampang dua mata, beli untuk keperluan diri sendiri dalam masa sama ada peluang untuk mengembangkan perniagaan . Rugi tak dapatkan barangan Tupperwaere kerana koleksinya semua owhsome sangat, berkualiti tinggi dan berbaloi untuk wang anda. Miliki salah satu koleksi Tupperware dan alami perbezaannya. 


eco water bottle malaysiaKeyword Ideas tupperware kuchingKeyword Ideas bpa tupperwareKeyword Ideas tupperware ipaperKeyword Ideas jual tupperware murah di bandungKeyword Ideas tupperware murah surabayaKeyword Ideas tupperware dan harganyaKeyword Ideas tupperware online murahKeyword Ideas flask tupperware malaysiaKeyword Ideas tupperware brands singaporeKeyword Ideas tupperware brochure 2016Keyword Ideas tupperware malaysia mac 2016Keyword Ideas tupperware set murahKeyword Ideas katalog tupperware mei 2016 malaysiaKeyword Ideas kakakshop tupperwareKeywordIdeas lelongtupperwareKeyword Ideas tumbler tupperware muraheyword Ideas tupperware november 2016 catalogueKeyword Ideas tupperware juliKeyword Ideas brand tupperware malaysiaKeyword Ideasfreezermatetupperware malaysiaeyword Ideas tupperware in malaysia promotionKeyword Ideas tupperware shop in penangKeyword Ideas katalog tupperware januari 2017 malaysiaKeyword Ideas katalog tupperware june 2016 malaysiaKeyword Ideas tupperware february 2016 malaysiaKeyword Ideas tupperware bandung murahKeyword Ideas tupperware singapore 
Tawaran Keahlian Tupperware
Sekiranya anda berminat menjadi ahli ,  anda hanya perlu emailkan sahaja maklumat  details ke alamat email  tupperwaremalaysia2017@gmail.com bersama bukti pembayaran dan salinan kad pengenalan.

Maklumat pendaftaran yang diperlukan adalah seperti dibawah

***********************************************************
---PERSONAL DETAILS---


NAME/ NAMA PEMOHON (seperti yang tertera pada Kad Pengenalan):
IC NO:
CITIZENSHIP/ WARGANEGARA:
RACE/ BANGSA:
DATE OF BIRTH/ TARIKH LAHIR:
OCCUPATION/ PEKERJAAN:
MAILING ADDRESS/ ALAMAT SURAT-MENYURAT:
STATE/ NEGERI:
POSCODE/ POSKOD:
HP NO/ NO. HP:
HOUSE TEL NO/ NO TEL RUMAH:
OFFICE TEL NO/ NO TEL PEJABAT:
EMAIL:


---- SPOUSE'S DETAILS-----


SPOUSE NAME/ NAMA SUAMI:
IC NO:
CITIZENSHIP/ WARGANEGARA:
RACE/ BANGSA:
DATE OF BIRTH/ TARIKH LAHIR:
OCCUPATION/ PEKERJAAN:

Team Norzi akan bantu anda untuk urusan pendaftaran keahlian.
Mudahkan?



Set tupperware cantik 



 s
Keyword Ideas tupperware midgets
Keyword Ideas buy tupperware
Keyword Ideas tupperware catalogue june 2016
Keyword Ideas fridgesmart tupperware
Keyword Ideas harga tupperware 2016
Keyword Ideas tudung
Keyword Ideas tupperware indonesia
Keyword Ideas tupperware malaysia catalogue april 2016
Keyword Ideas tupperware eco bottle malaysia








Reuse- refill and help the environment with TupperwareBrands



Tupperware eco bottle Size Norzi



Keyword Ideas tupperware cake taker
Keyword Ideas tupperware malaysia online
Keyword Ideas tupperware online bestellen
Keyword Ideas tupperware online shop
Keyword Ideas tupperware catalogue march 2016 malaysia
Key
Ini merupakan Eco Bottle Brush yang sesuai digunakan untuk mencuci botol minuman peribadi anda dan botol seisi rumah.  Sangat membantu membersihkan botol dan menghilangkan keladak di dalam botol /eco bottle anda.

PRODUCT DETAILS
Fits all Animal and Eco Water Bottles. Uses soft and hard bristles for optimum cleaning of multiple surfaces.

In Azure/Cool Aqua
Dishwasher safe
Quality Warranty
Item: 10121305000

Retail : RM24 .80  
Member Price : RM19
Postage RM8 (SM) RM15 (SS)

Utk pembelian / keahlian sila berhubung dengan kami .
WA - 0133547414


email : tupperwaremalaysia2017@gmail.com

Eco bottle Brush



Keyword Ideas tupperware paketan murah
Keyword Ideas jualan tupperware murah

No comments:

Post a Comment

SHARE IT